مسئله آمدن فرستاده ى امام مهدى (ع) سيد احمد الحسن از مسائلى است كه از سال1379هـ ش آغاز شد،
ايـشان عـلمـاى ديـن را به آنچـه كه بخاطـرش فرسـتاده شـده اند و نيز راه مستقيم دعـوت ميكـند.
و هر شخصى از دليلى ميپـرسـد ؟ دلائل تصديـق چيست ؟ در اينجـا مرور سريـعى به پاسخ آن مينمائـيم پاسـخ اين:ســؤالات به طورمختصر به شرح ذيل ميباشد.
* راستگويى اين شخص : اهل حوزه علميه در نجف اشرف به اين امر شهادت ميدهند كه ايشان (سيـد احمـد الحـسن) شـخـصى راسـتـگو و اهــل حـق اسـت و هــمـيشـه بـا حـق بـوده و هـيچ وقــت غير از حق را نگفته است ، و ايشان نسبت به حكم صدام (لع) از نظر تنجيسى كه به قرآن كريم كرده بود ، وفساد حوزه علميه أعم از فساد مالى و فساد عام و خاص كه طلاب به آن واقف هسـتند ولى آن را انكار ميكنند ، محكوم مينمايند.
* روايات دلالت ميكند كه امام مهدى (ع) شخصى را بعنوان وصى يا نائب ويا فرزندشان را ميفرستند (كه در روايات متعددى اين امر ذكر شده است) وآن موردى كه در روايات به وضوح ديده ميشود اشاره به نام ايشان (احمد) و نام مكانشان (بصره) و خصوصيات جسمانى ايشان ميباشد.
* دعوت كردن علماء به قسم براءت: كه قسمى است سنگين كه هر شخصى به دروغ اين قسم را ياد كند قبل از سه روز هلاك ميشود ، وسبحان الله كسى حاضر به انجام آن قسم نشد ، براى اينكه آنها حق را ميدانند ولى آن را انكار ميكنند.
* دعوت سيد احمد الحسن علماء براى مباهله: سيد احمد الحسن علماء را دعوت به مباهله كردند وتأكيد نمودند كه مباهله بايد بر مبناى اسلامى وآن گونه كه در قران ذكر شده است باشد تا كه حقيقت براى همه آشكار شود ، در صورت كه حق با سيد احمد حسن باشد از آن پيروى كنند ،در غير اين صورت خداوند دروغگويان را هلاك ميكندكه حتى علماء حاضر به انجام مباهله نيز نشدند.
* از علمايى كه رسالت اين وصى (سيد احمد حسن) را تكذيب كرده اند خواستند كه نامه اى بنويسند وآن: را به مردم بدهند كه متن آن به شرح ذيل ميباشد.
ما تو را و كسى كه پشت تو قرار دارد(شيطان) تلقى ميكنيم ، و اگر اين امر از طرف خداوند ميباشد بر ما عذابى سخت نازل شود ،كه مجدداً علماء اين امر را نيز انجام ندادند.
* پس از تكذيب موارد فوق از طرف علماء، سيد احمد الحسن از علمائى كه روز و شب اميد به ديدار امام مهدى (ع) را دارند مثل (سيد على سيستانى – سيد محمد سعيد حكيم – شيخ محمد اسحاق فياض ازعراق و سيد محمد حسين فضل الله از لبنان) دعوت كردند كه از من معجزه اى مانند معجزه هاى رسل وانبياى گذشته بخواهيد تا براى شما انجام دهم ، ولى هيچ كدام از آنها طلب معجزه نكردند. زيرا آنها ميدانستند اين شخص حق است و مى ترسيدند با انجام اين معجزه توسط سيد احمد الحسن حقيقت آشكار شود.
* استخاره به قرآن : استخاره به قرآن از امداد غيب ميباشد كه خداوند متعال هر بنده اى را كه بخواهد با آن تأييد ميكند ، و ما وراى قدرت بشر ميباشد ، و شما اى بنده هاى مسلمان به قران پناه ببريد واز خداوند نصيحت بخواهيد چونكه قران ناصح امين ميباشد ، و عجيب است كه انسان از خداوند خواستار نصيحت باشد وسپس به خداوند تهمت بزند ، سبحان الله ، سبحان الله، سبحان الله.
* ديدن رسول خدا (ص) وائمه اطهار (ع) در رؤيا(خواب) : كه در مورد رؤياى رسول خدا (ص) فرموده اند كه رؤيا جزئى از چهل جزء نبوت ميباشد، وهر كس كه ما را در خواب ببيند ما را در بيدارى ديده است چونكه شيطان نميتواند مثل ما جلوه شود ، كه برخى از آن رؤياها در سايت تحت عنوان (بلاغ مبين) وحلقه دوم (رؤياى حجت) ثبت شده است.
* سيد احمد حسن از سيد سيستانى به شكل خاص دعوت به مناظره علمى كردند و اجازه دادند كه سيد سيستانى با هر شخصى وبا هر ادله و كتب وهرگونه سؤالات به صورت نامحدود ميتواند با ايشان وارد مناظره شوند ، و در مقابل سيد احمد الحسن فقط با تكيه بر كتاب قران كريم پاسخگوى آنها باشند ،اما باز هم نپذيرفتند.
* نپذيرفتن دعوت اين شخص از طرف علماء ، و عدم ارسال هيچگونه پاسخ از جانب آنها اين مطلب را تصديق ميكند كه اين شخص (سيد احمد حسن) حق است و راستگو ميباشند. در روايات متعددى ذكر شده است ، كه هر كسى اين امر را ادعا كند از او از بزرگترين امرها ( قران كريم) سؤال كنيد وآگاه باشيد كسى چنين ادعايى نميكند مگر اينكه در مقام ومنزلت آن باشد ، كه قران كريم در اين مورد با اين آيه صريح بيان فرموده است. (فَإِلَّمْ يَسْتَجِيبُوا لَكُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّمَا أُنْزِلَ بِعِلْمِ اللَّهِ وَأَنْ لا إِلَهَ إِلَّا هُوَ فَهَلْ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ) (هود:14. (
* سيد احمد الحسن معلومات و معارفى را ارائه نموده اند كه چنين امرى فقط در صورت رابطه با امام مهدى (ع) حاصل ميشود ، از قبيل متشابهات كه به صورت مدون نوشته شده است و تا كنون چهار جزء ميباشد. در روايات از اهل بيت (ع) نقل شده است ، كسى كه علم متشابهات را به محكم آن رجوع ميدهد شخص امام مهدى(ع) ميباشد، و نيز روايات دلالت دارد بر تخصص معصومين در امر علم متشابهات.
* هر كسى كه بخواهد امرى را دروغ جلوه دهد (امر سيد احمد حسن وهر امر ديگر?) بايد قبل از اينكه از خود حكمى ارائه دهد با صاحب امر به گفتگو بپردازد، و چه بسا امرى به اين خطورت، كه تكذيب امرى بدون گفتگو با صاحب آن باطل ميباشد. چه بسا كه علماء تا كنون در اين مورد با سيد احمد الحسن و يا حتى نزديكان ايشان گفتگو نكرده اند .
پس جاى سؤال ميباشد كه چرا بايد نسبت به چنين مسئله اى امام مهدى(ع) بی توجه باشيم؟
و الحمدلله رب العالمین
Comment