إعـــــــلان

Collapse
No announcement yet.

سيرت مختصرى از سيد احمد الحسن يمانى عليه السلام و دعوت مبارك ايشان

Collapse
X
 
  • Filter
  • الوقت
  • Show
Clear All
new posts
  • محمد الانصاري
    MyHumanity First
    • 22-11-2008
    • 5048

    سيرت مختصرى از سيد احمد الحسن يمانى عليه السلام و دعوت مبارك ايشان



    مسئله آمدن فرستاده ى امام مهدى (ع) سيد احمد الحسن از مسائلى است كه از سال1379هـ ش آغاز شد،
    ايـشان عـلمـاى ديـن را به آنچـه كه بخاطـرش فرسـتاده شـده اند و نيز راه مستقيم دعـوت ميكـند.



    و هر شخصى از دليلى ميپـرسـد ؟ دلائل تصديـق چيست ؟ در اينجـا مرور سريـعى به پاسخ آن مينمائـيم پاسـخ اين:ســؤالات به طورمختصر به شرح ذيل ميباشد.


    * راستگويى اين شخص : اهل حوزه علميه در نجف اشرف به اين امر شهادت ميدهند كه ايشان (سيـد احمـد الحـسن) شـخـصى راسـتـگو و اهــل حـق اسـت و هــمـيشـه بـا حـق بـوده و هـيچ وقــت غير از حق را نگفته است ، و ايشان نسبت به حكم صدام (لع) از نظر تنجيسى كه به قرآن كريم كرده بود ، وفساد حوزه علميه أعم از فساد مالى و فساد عام و خاص كه طلاب به آن واقف هسـتند ولى آن را انكار ميكنند ، محكوم مينمايند.

    * روايات دلالت ميكند كه امام مهدى (ع) شخصى را بعنوان وصى يا نائب ويا فرزندشان را ميفرستند (كه در روايات متعددى اين امر ذكر شده است) وآن موردى كه در روايات به وضوح ديده ميشود اشاره به نام ايشان (احمد) و نام مكانشان (بصره) و خصوصيات جسمانى ايشان ميباشد.


    * دعوت كردن علماء به قسم براءت: كه قسمى است سنگين كه هر شخصى به دروغ اين قسم را ياد كند قبل از سه روز هلاك ميشود ، وسبحان الله كسى حاضر به انجام آن قسم نشد ، براى اينكه آنها حق را ميدانند ولى آن را انكار ميكنند.



    * دعوت سيد احمد الحسن علماء براى مباهله: سيد احمد الحسن علماء را دعوت به مباهله كردند وتأكيد نمودند كه مباهله بايد بر مبناى اسلامى وآن گونه كه در قران ذكر شده است باشد تا كه حقيقت براى همه آشكار شود ، در صورت كه حق با سيد احمد حسن باشد از آن پيروى كنند ،در غير اين صورت خداوند دروغگويان را هلاك ميكندكه حتى علماء حاضر به انجام مباهله نيز نشدند.

    * از علمايى كه رسالت اين وصى (سيد احمد حسن) را تكذيب كرده اند خواستند كه نامه اى بنويسند وآن: را به مردم بدهند كه متن آن به شرح ذيل ميباشد.

    ما تو را و كسى كه پشت تو قرار دارد(شيطان) تلقى ميكنيم ، و اگر اين امر از طرف خداوند ميباشد بر ما عذابى سخت نازل شود ،كه مجدداً علماء اين امر را نيز انجام ندادند.

    * پس از تكذيب موارد فوق از طرف علماء، سيد احمد الحسن از علمائى كه روز و شب اميد به ديدار امام مهدى (ع) را دارند مثل (سيد على سيستانى – سيد محمد سعيد حكيم – شيخ محمد اسحاق فياض ازعراق و سيد محمد حسين فضل الله از لبنان) دعوت كردند كه از من معجزه اى مانند معجزه هاى رسل وانبياى گذشته بخواهيد تا براى شما انجام دهم ، ولى هيچ كدام از آنها طلب معجزه نكردند. زيرا آنها ميدانستند اين شخص حق است و مى ترسيدند با انجام اين معجزه توسط سيد احمد الحسن حقيقت آشكار شود.



    * استخاره به قرآن : استخاره به قرآن از امداد غيب ميباشد كه خداوند متعال هر بنده اى را كه بخواهد با آن تأييد ميكند ، و ما وراى قدرت بشر ميباشد ، و شما اى بنده هاى مسلمان به قران پناه ببريد واز خداوند نصيحت بخواهيد چونكه قران ناصح امين ميباشد ، و عجيب است كه انسان از خداوند خواستار نصيحت باشد وسپس به خداوند تهمت بزند ، سبحان الله ، سبحان الله، سبحان الله.



    * ديدن رسول خدا (ص) وائمه اطهار (ع) در رؤيا(خواب) : كه در مورد رؤياى رسول خدا (ص) فرموده اند كه رؤيا جزئى از چهل جزء نبوت ميباشد، وهر كس كه ما را در خواب ببيند ما را در بيدارى ديده است چونكه شيطان نميتواند مثل ما جلوه شود ، كه برخى از آن رؤياها در سايت تحت عنوان (بلاغ مبين) وحلقه دوم (رؤياى حجت) ثبت شده است.


    * سيد احمد حسن از سيد سيستانى به شكل خاص دعوت به مناظره علمى كردند و اجازه دادند كه سيد سيستانى با هر شخصى وبا هر ادله و كتب وهرگونه سؤالات به صورت نامحدود ميتواند با ايشان وارد مناظره شوند ، و در مقابل سيد احمد الحسن فقط با تكيه بر كتاب قران كريم پاسخگوى آنها باشند ،اما باز هم نپذيرفتند.



    * نپذيرفتن دعوت اين شخص از طرف علماء ، و عدم ارسال هيچگونه پاسخ از جانب آنها اين مطلب را تصديق ميكند كه اين شخص (سيد احمد حسن) حق است و راستگو ميباشند. در روايات متعددى ذكر شده است ، كه هر كسى اين امر را ادعا كند از او از بزرگترين امرها ( قران كريم) سؤال كنيد وآگاه باشيد كسى چنين ادعايى نميكند مگر اينكه در مقام ومنزلت آن باشد ، كه قران كريم در اين مورد با اين آيه صريح بيان فرموده است. (فَإِلَّمْ يَسْتَجِيبُوا لَكُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّمَا أُنْزِلَ بِعِلْمِ اللَّهِ وَأَنْ لا إِلَهَ إِلَّا هُوَ فَهَلْ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ) (هود:14. (



    * سيد احمد الحسن معلومات و معارفى را ارائه نموده اند كه چنين امرى فقط در صورت رابطه با امام مهدى (ع) حاصل ميشود ، از قبيل متشابهات كه به صورت مدون نوشته شده است و تا كنون چهار جزء ميباشد. در روايات از اهل بيت (ع) نقل شده است ، كسى كه علم متشابهات را به محكم آن رجوع ميدهد شخص امام مهدى(ع) ميباشد، و نيز روايات دلالت دارد بر تخصص معصومين در امر علم متشابهات.



    * هر كسى كه بخواهد امرى را دروغ جلوه دهد (امر سيد احمد حسن وهر امر ديگر?) بايد قبل از اينكه از خود حكمى ارائه دهد با صاحب امر به گفتگو بپردازد، و چه بسا امرى به اين خطورت، كه تكذيب امرى بدون گفتگو با صاحب آن باطل ميباشد. چه بسا كه علماء تا كنون در اين مورد با سيد احمد الحسن و يا حتى نزديكان ايشان گفتگو نكرده اند .


    پس جاى سؤال ميباشد كه چرا بايد نسبت به چنين مسئله اى امام مهدى(ع) بی توجه باشيم؟


    و الحمدلله رب العالمین

    ---


    ---


    ---

  • محمد الانصاري
    MyHumanity First
    • 22-11-2008
    • 5048

    #2
    رد: سيرت مختصرى از سيد احمد الحسن يمانى عليه السلام و دعوت مبارك ايشان

    امام احمد الحسن ( يمانى ) كيست ؟
    احمد فرزند اسماعيل فرزند صالح فرزند حسين فرزند سلمان فرزند محمد فرزند حسن عسكرى فرزند على فرزند محمد فرزند على فرزند موسى فرزند جعفر فرزند محمد فرزند على السجاد فرزند حسين فرزند على ابن ابى طالب عليهم الصلاة والسلام.



    مختصرى از امام احمد الحسن عليه السلام
    در شهر بصره در جنوب عراق زندگى ميكردند و تحصيلشان را تا مرحله ليسانس ادامه دادند و مدرك مهندس معمارى را حاصل كردند . وسپس به نجف اشرف رفتند ودر آنجا زندگى كردند وهدفشان اطلاع از راه و روش علوم دينى در حوزه ى علميه بود وبعد از اينكه تعدادى از نحوه ى تدريس مطلع شدند وراه و روش تحصيل را در حوزه ى نجف فهميدند كه درس در حوزه علميه داراى خلل بزرگى هست چونكه آنها در حوزه علميه منطق وفلسفه واصول فقه وعلم كلام(عقائد) وفقه (احكام شرعى) و زبان عربى را تدريس ميدادند ولى آنها ابداً قران كريم و سنتهاى رسول الله (ص)(احاديث اهل بيت (ع)) را اصلاً آموزش نمى دادند چه بسا كه اصلاً داراى اخلاق الهى كه بايد يك مؤمن داشته باشه نبودند .
    لذا تصميم گرفتند كه در خانه ى خود بمانند وعلوم آنها را خودشان ياد بگيرند .بدون اينكه از كسى كمك بخواهد . ولى اصلاً در حوزه علميه درس نخواندند ولى با آنها در اتصال بودند وآنها با ايشان در اتصال بودند مانند مريم مقدس (ع )كه در بين يهوديان زندگى ميكردند .



    اما علت التحاق ايشان به حوزه ى علميه در نجف چونكه ايشان خواب ديدند كه امام مهدى(ع) به ايشان دستور دادند كه به حوزه ى علميه بروند وامورى كه امام (ع) در خواب به ايشان گفتند تمامى آنها در حقيقت اتفاق افتاد .



    آغاز دعوت و محل آن :
    سالها قبل از سال 1999 سيد احمد الحسن (ع) با پدرشان امام مهدى (ع) در ارتباط بودند و ايشان (ع) از پدر خويش علوم الهى را دريافت ميكردند و با راه و روش پدرشان راه ميرفتند ودر اواخر سال 1999 و با دستور حضرت مهدى (ع) شروع كردند به نقض هيكل باطل در حوزه علميه واز آنها خواست كه خود را اصلاح كنند ونيز اصلاح علمى ومالى واين امر تا سال 2002 ادامه داشت وامام مهدى (ع) دستور دادند كه سيد احمد الحسن (ع) به مردم ابلاغ كند كه او فرستاده ى حضرت مهدى (ع) است ومسيره ايشان براى دعوت مردم در ماه هفتم سال 2002 موافق با ماه جمادى الأول سال 1423هجرى در نجف اشرف آغاز شد . در حالى كه امام مهدى (ع) به ايشان دستور داد كه به تمامى مردم ابلاغ كند كه ايشان وصى و رسول حضرت مهدى(‌ع) هستند ونيز اسم ايشان در وصيت رسول اكرم (ص) در شب وفاتش نيز ذكر شده است .



    راههایى كه در اصلاح حوزه علميه در پيش گرفتند :
    تلاش براى اصلاح حوزه علميه در آغاز دعوت بود قبل از اينكه علنى اعلان بشود و بر سه نقطه متمركز بود :
    1- اصلاح علمى :
    ودر آن دو راه استفاده كردند .
    اول / كتابى به عنوان( راه به سوى خدا ) را نوشت كه خيلى ها به اين كتاب متأثر شدند ويكى از آنها شيخ محمد يعقوبى بود واين كتاب را چاپ كرد و بين اتباعش پخش كرد .
    دوم / اينكه با طلبه حوزۀ وعلماى آنها بحث وگفتگو كردند در مورد خللى كه در حوزه وجود دارد وخيلى ها با كلام ايشان موافقت ميكردند و ميدانستند كه اين شخص صادق است ولی به او(ع) كمك نميكردند .


    2- اصلاح عملى :
    مربوط به امر به معروف ونهى از منكر است مثلاً وقتى كه صدام ملعون قران را با خون نجس خودش نوشت وتمام مسلمانان بر این باوراند كه خون نجس است وامام احمد الحسن (ع) از حوزه خواست كه حداقل از خود حركتى نشان بدهند و امرى را صادر كنند كه اين عمل اشتباه است وليكن آنها تقيه به خرج دادند كه مبادا كشته شوند و از اين امر صرفه نظر كردند . و ميگفتند كه اين امر دست خداست و خدا با ما است واو از ما دفاع می كند …. وامام احمد الحسن (ع) خودشان شخصاً بر عليه اين امر با شدت دفاع كردند و در خطبه هایى كه ميدادند هميشه نام از صدام را می آوردند ومی گفتند كه صدام مرگ خود را با دستش نوشت وقتى كه كتاب مقدس قران را با خون نجسش نوشت وبه جاى اينكه ايشان را در اين راه كمك كنند او را از حوزه با خوش اخلاقى خارج كردند . چونكه از صدام ميترسيدند و ميترسيدند كه اعدام شوند ولى در اين اصلاح اصلاً به ايشان كمك نشد .


    3- اصلاح مالى:
    مربوط به انفاق اموال صدقات بر فقراء است … واين مرحلۀ آخر بود قبل از اينكه دعوت علنى شود و خيلى از طلبه هاى حوزه علميه با ايشان همقدم شدند. خيلى كم از آنها از فقراء بودند وبيشتر از خود طلبه بودند كه نميدانستند بين ممارست مادى كه در حوزۀ علميه اتفاق می افتاد را تشخيص بدهند. ودر اين مجال نتائج بسيار عالى بدست آمد بعد از اينكه امام احمد الحسن (ع) خودشان وانصارشان از طلبۀ حوزه علميه بين آنها و مراجع دينى ديگر مثل سيستانى و محمد سعيد حكيم ،محمد اسحاق فياض مباحثات زيادى اتفاق افتاد . وبيشتر كسانى كه با قول وزبان تأييد ميكرد شيخ يعقوبى بود و جدال نمی كرد بلكه اعتراف كرد كه ما به اصلاح مالى نياز داريم بعد از اينكه يكى از مؤمنان به امام احمد الحسن (ع) او را به ياد سياست حضرت على (ع) در موارد مادى انداخت .
    در هر صورت اين بود جزئى از سيرت وسلوك امام (ع) تا حقيقت این امام عظیم الشأن براى همه آشکار شود.


    كتابهاى امام احمد حسن ع
    1. روشنگری از دعوت فرستادگان – جلد اول .
    2. روشنگری از دعوت فرستادگان – جلد دوم .
    3. روشنگری از دعوت فرستادگان – جلد سوم/ ق .
    4. روشنگری از دعوت فرستادگان – جلد سوم/ ق دوم .
    5. المتشابهات – جلد اول .
    6. المتشابهات – جلد دوم .
    7. المتشابهات – جلد سوم .
    8. المتشابهات – جلد جهارم .
    9. سفر حضرت موسی(ع)به مجمع البحرین.
    10. فتنۀ گوساله– جلد اول .
    11. فتنه گوساله – جلد دوم .
    12. بيان الحق والسداد من الأعداد – جلد اول.
    13. بيان الحق والسداد من الأعداد – جلد دوم.
    14. گزیده ای از تفسیر سورۀ فاتحه.
    15. تفـسـير آيـه ای از سـوره يـونـس (ع).
    16. جوابهای روشن کننده از راه امواج– جلد اول.
    17. جوابهای روشن کننده از راه امواج – جلد دوم.
    18. جوابهای روشن کننده از راه امواج – جلد سوم.
    19. حاکميت خدا نه حاکميت مردم.
    20. كتاب توحيد.
    21. وصي ورسول امام مهدی (ع)در تورات و انجيل وقرآن.
    22. سرگردان.
    23. شرائع إسلام – جلد اول.
    24. شرائع اسلام – جلد دوم.
    25. شرائع اسلام – جلد سوم.
    26. پیام هدایت.
    27. نبوّت خاتمه.
    28. جهاد درب بهشت.

    برای اطلاع از لیست کامل کتابها و دانلود آنها به قسمت(کتب امام احمد الحسن ع) مراجعه فرمایید.


    اخلاق وسيرت امام احمد حسن (ع):
    يكى از انصار مؤمن به امام احمد حسن (ع) كه شيخ جهاد اسدى بود واز كسانى كه با ايشان ملاقات كرده بود گفتند :
    عَنِ الْحَارِثِ بْنِ الْمُغِيرَةِ النَّضْرِيِّ قَالَ قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع بِمَا يُعْرَفُ صَاحِبُ هَذَا الْأَمْرِ قَالَ بِالسَّكِينَةِ وَ الْوَقَارِ وَ الْعِلْمِ وَ الْوَصِيَّة . بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار ج 25 ص 138 ، الخصال ج 1 ص 200 .
    مغيره نضرى گفت : به حضرت صادق عليه السّلام عرض كردم چگونه ميتوان صاحب اين امر را شناخت ؟ فرمود: با سنگينى و وقار و علم و وصيت .
    اکنون اين روايت را بر امام احمد حسن يمانى (ع) تطبيق بدهیم …


    از لحاظ وقار :
    به صورت متواتر نزد مخالفين قبل از اتباعشان ثابت شده كه امام احمد حسن يمانى (ع) صاحب سنگینی و وقار و امين بر دين كه حتى بعضى از اشخاص در خود حوزه علميه او را صادق امين خطاب ميكردند .

    از جمله كسانى كه با ايشان همقدم شدند وشهادتى ميدهند كه : او بهترين و شجاعترين و حكیم ترين و صابرترين شخص هستند … هر وقت كسى‌از او امرى ‌را طلب كند بى نهايت سخاوتمند هستند به دينار ودرهم اصلاً اهميت نميدهند اصلا پرخاشگر و سباب نيستند … از كسانى هستند كه روى زمين ميخوابند و غذا ميل می فرمایند … و هر چىزی که بر سر سفره گذاشته شود ميل می فرمایند و مانند بنده گان سر سفره می نشينند … وبه هیچ وجه غذایی را بر ديگرى ترجيح نميدهند … با فقيران و انسانهاى ساده مينشينند و حتی با كسانى كه داراى اخلاق نيستند … به يتيمان و زنهاى بيوه كمك ميكردند … با اهل شرف با اخلاقی پسندیده رفتار ميكردند و صله رحم را برقرار ميكردند و عذر هر كسى را ميپذيرفتند وهميشه سربه زير وبا تواضع صحبت ميكنند وصداى خود را نزد كسى بلند نمی كنند واگر درب منزلش را كسى بزند درب را باز کرده وطلب وحاجت آنها را برآورده ميكند واگر كسى نيازى داشته باشد به نزد ایشان(ع) ميرود و ایشان بدون اينكه بدانند كمك ميكنند ونميگويند كه اين امر از طرف من است بلكه ميگويند از سوى خدا ميباشد … اگر كسى از انصار او يا شخصى اشتباه بكند هميشه او را نصيحت ميكنند و از دست بوسيدن و خدام وغيره بیزاراند … هنگام نشستن در مقابل شخصى پاى خود را دراز نميكنند … و صفات ديگرى كه خاص انبياء واهل بيت (ع) ميباشد در اين شخص خواهيد ديد اگر با ایشان(ع) معاشرت داشته باشيد …. سخنانه شيخ جلال اسدى در اينجا به پايان رسيد .

    و شهادتهاى مختلف ديگرى هست از كسانى كه ايشان را ديده اند که به این چند سطر اکتفاء خواهیم کرد و الله ولی التوفیق.


    ارتباط امام احمد حسن به مراجع معروف نجف وغير نجف :
    در حوزۀ علميه چه عالمش وچه طالبش به امام احمد الحسن (ع) خيلى احترام ميگذاشتند وداراى هيبت و وقار خاصى بودند وهمه كسانى كه در حوزه بودند به اين امر شهادت ميدهند وخيلى ها از رفتار ايشان راضى بودند از اخلاق ورفتارو جديتى كه در دين خدا داشتند و خيلى تلاش كردند تا اينكه حوزه را از فسادى كه در آن است نجات بدهند وحال عوض شد بعد از اينكه ايشان خود را وصى وفرستادۀ حضرت مهدى(‌ع) معرفى كردند وفرمودند كه از طرف پدرشان حضرت مهدى‌(ع) فرستاده شدند وكسى كه صادق امين بود پس از آن ساحر وكذاب شناخته شد مانند همان حرفى كه به رسول الله (ص) زدند و بعد از مدتى دستور به قتلش را دادند … ودر اين موضوع ادلۀ زياد وجود دارد که میتوانید آنها را در بخش نقض هیکل باطل مطالعه فرمایید.


    نظام صدام ملعون دنبال ايشان (ع) بودند :
    صدام بعضى از افرادى كه با امام احمد الحسن (ع) ارتباط داشتند را دستگير كرد حتى اگر به او مؤمن نبودند بلكه بعد از اينكه دعوت اعلان شد آنها را دستگير كردند و از آنها در مورد امام (ع) تحقيق كردند . وشكرخدا به نتيجه اى نرسيدند.



    نظر امام احمد الحسن (ع) در مورد حمله ای كه باعث سقوط صدام شد :
    وقتى كه صدام ملعون قرآن را با خون خودش نجس كرد وبعد تولد نحس خود را جشن گرفت امام احمد حسن (ع) فرمودند : كه اين آخرين تولد‌ صدام ملعون است وتولد ديگرى نخواهد گرفت زیراكه او بر خدا تجاوز كرد و خداوند او را حتماً مجازات خواهد كرد .(فصدام طاغية ونال جزائه من الله بالسيف).
    در حديث قدسى شريف خداوند متعال فرموند : ( الظالم سيف أنتقم به وأنتقم منه). ظالم شمشیری است که با آن انتقام گرفته و از او انتقام می گیرم.



    ارتباط امام احمد الحسن (ع) با حكومت عراق و حملۀ اعلامى و مرجعيت و كارهایی كه حكومت براى دگرگون کردن دعوت وگمراهى مردم ضد اين قضيه انجام داده وخواهند داد:
    انصار امام احمد حسن (ع) در هيچ انتخاباتى شركت نكردند زیرا كه امام احمد الحسن (ع) فرمودند كه حاکمیت الهى است از طرف خدا نه مردم … و حكومت عراق حسینیه ها ومساجد انصار را ویران كردند و بعضی از انصار را دستگير كرده و بعضی ‌از آنها را كشتند و دفتر انصار را قبل از احداث زرگه كه به دروغ به انصار امام مهدى (ع) تهمت زدند بستند تا مردم را گمراه تر كنند ودر بين انصارى ‌كه دستگير شده بودند سيد حسن حمامى كه از علمای بزرگ نجف و فرزند مرجع دينی بزرگ سيد محمد على حمامى (رحمه الله) نيز بودند .

    وبعد از اينكه دفتر و مسجد وحسنيه هاى انصار را ويران ساختند در نجف وكربلاء اجازه نداند كه وسائل اعلام(شبكه ها و.....) اتفاقاتى را كه افتاده بود را به مردم همانگونه كه اتفاق افتاده بود برسانند ولى‌ بعد از اينكه فتنه زرگه اتفاق افتاد سعى كردند قسمتى از مسجد و دفتر وكارهایی را كه كرده بودند را براى مردم نقل كنند وتهمت زدند كه احداث زرگه از كارهاى انصار امام مهدى (ع) بوده است وبعد از اينكه در تلویزيون اعتراف كردند كه احداث زرگه از كارهاى انصار امام مهدى (ع) نيست باز هم از دستگيری انصار امام مهدى (ع) دست بر نداشتند . وتا الان دفتر انصار امام مهدى(‌ع) در نجف بسته است واجازه باز كردنش را نميدهند.

    و درود خدا بر محمد و خاندان مطهرش ائمه و مهدیین که امر ما تسلیم آنها باد و لعنت خدا بر دشمنان آنها و الحمدلله رب العالمین.

    ---


    ---


    ---

    Comment

    • محمد الانصاري
      MyHumanity First
      • 22-11-2008
      • 5048

      #3
      رد: سيرت مختصرى از سيد احمد الحسن يمانى عليه السلام و دعوت مبارك ايشان

      پند و اندرزی از سید احمد الحسن علیه السلام:
      (پاک باشید تا مردم شما را دوست بدارند، برای کسی در امور دنیوی ایجاد مزاحمت نکنید. آنها را به آخرت دعوت کنید، و برای دنیای آنها وسیله ی مزاحمت نباشید. مراجع بازرگانان مرغ و خرید و فروش مِلکی می باشند و برای آنها مصلحت های دنیوی زیاد و فراوانی وجود دارند که آرام آرام در حال آشکار شدن هستند. با حکمت با آنها رفتار کنید تا قلبهایتان همه را در بر گیرند. مدارا کنید و از خطاکار بگذرید، با همه به احسان رفتار کنید، حتی اگر شما را مورد آزار و اذیت قرار دهند با رفتار به احسان از شما چیزی کاسته یا از دست نمی دهید بلکه دنیا و آخرت را کسب می کنید ان شاء الله، سپس در رفتارهای خود تدبیر کنید و به کسی حجیت بر خود ندهید تا شما را اذیت کند). راست فرمود وصی و فرستاده ی امام مهدی علیه السلام- آبان ماه 1391.


      یمانی آل محمد(ص)، سید احمد الحسن (ع) فرمود: عجیب است حال مردم،... اگر پادشاهان برای از دست دادن مُلک و حکومت های دنیوی باطلشان ترس دارند،... و اگر علمای بی عمل برای از دست دادن پُست و مقام های دینی خود بیم دارند،... پس مردم از چه چیزی بیمناک اند؟


      ما انصار سید احمد الحسن علیه السلام، وصی و فرستادۀ امام مهدی مکن الله له في الأرض بعد از دعوت های مکرر به مناظره، مجدداً تمامی شیعیان، اهل سنت و اهل کتاب که دعوت ما را بدون دلیل رد کرده یا می کنند را دعوت به مناظره می کنیم.

      ---


      ---


      ---

      Comment

      Working...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎